Kratko je i dalje u modi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Suknja je fenomenalan komad odjece za kombiniranje, idealna za dnevne i vecernje varijante, savršena za poslovne, ležerne, ali i svecane kombinacije. Ona može uciniti cudo s vašom naizgled dosadnom i jednostavnom garderobom.

Krenimo redom. Najprije je bitno pronaci model koji vam se osobno najviše svida, koji laska vašoj figuri i koji ide uz vašu garderobu. Maknite na stranu cinjenicu da su trenutno najveci hit bandage suknje i one tulipan kroja, jer one ne stoje svima.

Uz bandage i tulipan, u high street ducanima, ali i onim dizajnerskim ovog su se proljeca pojavile kratke lepršave suknje visokog struka koje svima stoje izvanredno jer skrivaju problematicne zone, a u njima i vaše noge izgledaju tanje i duže!

Nakon što se pronašle svoj omiljeni model, na redu je boja! Ako u svom ormaru imate vecinom jednobojne, zagasite i jednostavne odjevne komade, savjetujemo da nabavite neku otkacenu suknju! Graficki printevi, cvijece, tockice, prugice ili jednostavno jarke boje dobitna su kombinacija u ovom slucaju.

A ako je vaš ormar šaren i pun boja, savjetujemo da pronadete savršenu suknju u crnoj boji. Ona vam garantira eleganciju i idealno se kombinira s vašim šarenim ormarom!

Ovih prvih dana proljeca svoje suknje kombinirajte uz tople grilonke i cizme, a kad zatopli grilonke i cizme zamijenite hulahopkama, balerinkama ili vrtoglavim potpeticama.


Podijeli: Facebook Twiter