Krasica: U teškoj prometnoj nesreći poginuo muškarac

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U teškoj prometnoj nesreći na cesti od Ponte Portona prema Krasici poginuo je vozač teretnog automobila Hyundai pulskih oznaka u četvrtak oko 23.25 sati.

Prometna nesreća se prema svemu sudeći dogodila kada je vozač, muškarac srednjih godina iz okolice Buja, upravljajući iz smjera Ponte Portona prema Krasici izgubio nadzor nad upravljačem. Vozilom je izlaskom iz zavoja u desno prešao preko suprotnog kolničkog traka te izletio van ceste u stijene, a potom se odbio natrag na kolnik prevrnuvši se na desni bok, na desnoj prometnoj traci. Vozač je uslijed zadobivenih ozljeda poginuo na mjestu događaja.

Bujska policija je po dojavi zatvorila cijelu trasu od Buja do Ponte Portona, a promet se odvijao sporednim pravcima. Pored policije na mjestu događaja su bili i umaški vatrogasci s tri vozila i četiri vatrogasca te hitna medicinska pomoć. Radi obavljanja očevida je iz pulskog Općinskog državnog odvjetništva stigao Vlado Šćur.

Mjesto nesreće se nalazi na pola puta između mjesta Bijele zemlje i Ponte Portona, gdje nema osvjetljenja, ali obiluje zavojima. Vozač se kretao uzbrdo u smjeru Krasice. Više informacija i detalja o nesreći nakon policijskog očevida. (Napisao i snimio M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter