Kramarić: Na krilima publike protiv Hajduka

Vjeruje u nastavak dobrih nastupa - Mirko Kramarić (M. ANGELINI/arhiva)
Vjeruje u nastavak dobrih nastupa - Mirko Kramarić (M. ANGELINI/arhiva)

Ozračje velikog sportskog događaja lebdi ovih dana nad "Drosinom". Na svakom se koraku jasno uočava da će ovog vikenda pulski "zeleno-žuti" ugostiti jednog od najiščekivanijih suparnika - Hajduka.

I dok interes gledatelja za nedjeljni susret jača iz sata u sat, trener Istre 1961 Igor Pamić sa svojim je igračima pohitao u Štinjan ne bi li u miru "Fortina" iskovao dobitnu taktiku. Odradili su jučer pulski nogometaši 90 minuta treninga visokog intenziteta, pri čemu su bili podijeljeni u dvije skupine. Pazilo se na svaki detalj, jer nedjeljni će susret ovisiti upravo o tome, svakom detalju, budući da su "bijeli" u silnom naletu. U Pulu će stići s "moralom do neba" nakon četiri proljetne pobjede.

Za ogled sa Splićanima treneru Pamiću su na raspolaganju ponovno i dva aduta koja nije imao u Osijeku, Igor Čagalj i Mirko Kramarić, koji su preboljeli "žuticu".

- S pripremama za nedjeljnu utakmicu s Hajdukom krenuli smo odmah nakon povratka iz Osijeka, ali ovaj je trening bio onaj prvi pravi, okrenut isključivo tom susretu, rekao je Kramarić, koji je dosad upisao dva nastupa za pulskog prvoligaša.

- Moglo je biti i bolje, ali imao sam dosta peha dosad. Počeo sam utakmicu s Dinamom i onda se ozlijedio, pa sam pauzirao sve do gostovanja u Koprivnici. Tamo sam odigrao svih 90 minuta, ali i zaradio treći žuti karton zbog kojeg sam onda preskočio gostovanje u Osijeku. Nadam se da ću sad uloviti kontinuitet nastupa, veli Kramarić.

- Ovo će mi biti prva utakmica protiv Hajduka u zeleno-žutom dresu, ali koliko sam čuo od suigrača, uvijek dođe dosta publike koja nam pruža veliku podršku. Mi na terenu itekako čujemo podršku s tribina i ona nam jako puno znači. Zato pozivam publiku da nas dođe bodriti i pomoći nam da svladamo velikog suparnika, kaže Kramarić.

Ulaznice

Ulaznice za nedjeljni susret Istre 1961 i Hajduka, koji počinje u 19 sati, mogu se kupiti već od danas. Blagajna ispod sjeverne tribine "Drosine" radit će danas i sutra od 12 do 14 sati te u nedjelju od 10 do 12 i od 16 sati. Cijene ulaznica su 70 kuna zapad, 50 istok, 40 jug i 20 sjever. (R. CAR)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter