Krajcar planira "skandal s forminantama"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Istrael", novi album kantautora i skladatelja Bruna Krajcara, predstavljen je pred velikim brojem uzvanika iz istarskog glazbenog miljea u pazinskoj konobi Vinja.

- U ovom je albumu Istra predstavljena kao obecana zemlja, kao Istrael, rekao je na promociji tekstopisac Daniel Nacinovic te izrazio radost zbog suradnje na kvalitetnom glazbenom projektu.

Graficki dizajner vrlo lijepo osmišljenog nosaca zvuka David Ivic kazao je da se uz album dobiva promotivna kutija šibica, našalivši se da one mogu odmah i poslužiti onome kome se ne svida sadržaj.



"Forminante (šibice, op. a.) ce nam dati ideju za skandal koji mi je potreban da me se prepozna i u Zagrebu, a ne samo u Lanišcu", najavio je u šali Bruno Krajcar. Zahvalio je svim suradnicima, kao i Bogu što mu je dao dar se bavi glazbom, najavivši uzgred da ce uskoro postati otac, što su uzvanici pozdravili burnim pljeskom.

Na albumu u izdanju Aquarius Recordsa nalazi se 15 skladbi, a glazbenoj su javnosti poznate vec dvije prethodno izdane singlice koje se vec mjesecima "vrte": "Va Labine by night", koju Krajcar pjeva s nekadašnjom talijanskom zvijezdom Bobbyjem Solom, te "Blizu Žminja grada", u duetu s Gabi Galant Jelenic iz grupe Nola. Za obje su pjesme vec napravljeni spotovi, a najavljen je i novi spot za prvu pjesmu s albuma "Vino".

Na albumu se nalaze i Krajcarove solo pjesme "Ca još cekaš brode", "Sette passi dance", "Ura", "Kastavski moj grade", "Dragi kamen" te one koje je ostvario u glazbenoj suradnji s raznolikim društvom: "Vila s Cicarije" (u suradnji sa ženskom vokalnom skupinom Lanišce), "Prstenac" (u duetu s Alenom Vitasovicem), "Pola per sempre" (u suradnji s pokojnim Galianom Pahorom), "Rosa" (s Arturom Alvarezom), "Balun" (s Maurom Giorgijem), "Draga nam je zemlja" (s Aldom Spadom) te "Rosa" (s Robinom Hevnessom).

Najavljena je skora prodaja albuma na kioscima Glasa Istre. (A. DAGOSTIN)


Podijeli: Facebook Twiter