Krajcar i Radolfi oduševili u Svetim srcima


Iznimno brojna publika srdačnim je aplauzom ispratila koncert "Advent u Svetim srcima", gdje su se raspoloženoj publici predstavili poznati latino pjevač Davor Radolfi te popularni pulski kantautor Bruno Krajcar.

Sugestivan izložbeno-galerijski prostor Svetih srca, dojmljiva igra svjetlima te raspoloženi glazbenici pružili su publici dva sata uživanja uz glazbu.

Program je započeo Krajcar izvodeći neke od svojih najpopularnijih skladbi, a pokazavši se i kao vrstan zabavljač. Njega je pratio glazbenik Denis Razumović Razz, poznati riječki saksofonist.

Krajcar je pjevao na hrvatskom standardu, na čakavici, talijanskom te na španjolskom. Naime, na tom je jeziku otpjevao prepjev svoje pjesme koji je učinila Puljanka Inka Marinić, što je zvučalo vrlo nadahnuto.

Potom je na scenu stupio popularni Davor Radolfi, koji je bio izvrsno raspoložen. Redale su se dalmatinske pisme, argentinske, kubanske. Publika je pjevala njegove pjesme, uživala u njima i pokazala da voli ovoga pjevača, a i on je potvrdio da voli Pulu i da se voli tu vraćati.

Vrhunac koncerta bio je duet Krajcara i Radolfija u nizu energičnih svirki i pjevanja. U tom dijelu koncerta štimung je dosegnuo maksimum, a osim što su predstavili svoj novi duet "Ura", ovi su glazbenici izveli i splet poznatih hrvatskih, istarskih, talijanskih i španjolskih pjesama. Od "Skalinade", "Nel blu dipinto di blu" pa sve do "Marine", raspoloženje u publici je raslo, a umjetnici su bivali sve nadahnutijim.

Koncert je bio poklon građanima Pule za blagdane, a organizirali su ga Grad i njegova Turistička zajednica. Producent koncerta, koji je počeo na vrijeme, što je danas rijetkost, bio je novinar Hine Daniel Sponza. (V. BEGIĆ, snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter