Krajcar i Dragojevic 17. lipnja u Raklju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Drugo Rakljansko kulturno ljeto pocinje koncertom Bruna Krajcara i Olivera Dragojevica, violoncelista Stjepana Hausera, Marka Tolje i grupe Putokazi u cetvrtak, 17. lipnja, kod crkve svete Agnije u 20.30 sati, poruceno je s presice u pulskom MMC-u Luka.

Dragojevic  ce izvesti pjesme koje je za njega napisao Krajcar, a i ostali ce glazbenici izvesti njegove skladbe. "Repertoar koncerta ce biti šarolik, a bit ce i iznenadenja", rekao je Krajcar te najavio koncert kao veliki jam session.

Glavni organizator manifestacije Klaudio Knapic naglasio je da su programi Rakljanskog kulturnog ljeta besplatni te da ce kod crkve svete Agnije 2. srpnja nastupiti ženski zbor Mendula iz Vrsara, mješovita vokalna skupina Nešpula iz Pule te muška klapa Pinguentum iz Buzeta.

Koncert klasicne glazbe održat ce se 16. srpnja, a uz pijanisticu Eldu Krajcar Percan nastupit ce i njeni gosti: vibrafonist Vedran Vojnic, gitarist Viktor Vidovic, violinist Emilio Percan, mezzosopranistica Sofija Cingula te pijanistica Danijela Horvat. Kulturno ljeto u Raklju zatvorit ce se koncertom Franka Krajcara i grupe Indivia.

U Raklju, iza društvenog doma, 30. srpnja se održava gastro manifestacija U rakljansken loncu kada se uz prezentaciju domacih proizvoda organizira nastup Alena Vitasovica, uz program koji ce voditi Robert Ferlin.

Na istom mjestu 6. kolovoza organizirat ce se folklorna manifestacija Rakalj u srcu gdje ce uz domaci KUD Mate Balota nastupiti i KUD-ovi iz ostatka Hrvatske i BiH, a održat ce se i memorijalni bocarski turnir posvecen Zoranu Tadeu. Knapic je podsjetio da ce se u crkvi svete Agnije od 20. do 22. lipnja održati duhovna obnova koju ce predvoditi otac Zvjezdan Linic.


Podijeli: Facebook Twiter