Kraj europskog sna "zeleno-žutih"

Igor Pamić (M. ANGELINI)
Igor Pamić (M. ANGELINI)

Niz poraza mora svakome pokvariti apetit. Najteže je ovaj posljednji splitski poraz "probavio" trener pulske nogometne prvoligaške momčadi Igor Pamić. Uoči odlaska na Park mladeži odakle su se "zeleno-žuti" često vraćali s osmijehom, rekao je da će ovaj susret pokazati jesu li još "živi".

Pamić je uoči odlaska u Split rekao kako bi u slučaju poraza koji bi značio oproštaj od napada na četvrto mjesto vrijedno europske pozivnice, u nastavku sezone mogao posegnuti i za ponekim juniorom i tako već pripremao momčad za iduću sezonu.

- Mi već slažemo momčad za iduću sezonu, ali ja, da budem iskren, imam slab uvid i u ove igrače koji su dosad manje igrali. Stalno smo igrali s 13, 14 igrača. Zato imam obavezu da i njih vidim, da procijenim koliko mogu. Odlučio sam se dosad za ove igrače koji su imali konstantu u igri i rezultatima. Sad moram probati i ove ostale igrače, ali nije isključeno da probam i nekog juniora do kraja sezone. Izgubiti ne možemo ništa, ali onda ispada da odustajemo od šeste pozicije, a ona nam nosi puno, puno toga. Znam što pričam. Ako budemo ostvarili dobre rezultate i ostali šesti, puno ćemo lakše prodati igrače na ljeto.

Osvrnuo se potom Paminjo još jednom na cjelokupan opus ove sezone.

- Dečki su protiv Rijeke pokazali da, ako su silno motivirani, mogu i ovako osakaćeni dobro odigrati, biti "al pari" s jačima. Problem je što primamo svaku utakmicu gol, a ne možemo više zabiti. To je ono što sam rekao da ćemo plakati za Križmanom. On je bio detonator u našoj igri. Sad je Radonjić sam, a i kad je Jo unutra, svejedno nema golova. Sad zbog ozljede Horvata moram i Havojića vratiti u zadnju liniju i odmah imamo problema u napadu. Ali, nema predaje. zaključio je Pamić. (Roberto CAR)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter