Krađe u Peroju, Labinu i Ladićima

Perojske vikendice, ilustracija (P. L.)
Perojske vikendice, ilustracija (P. L.)

Tri Vodnjanca u dobi od 40, 31 i 25 godina sumnjiče se za teške krađe počinjene u vikendici u Peroju od studenog prošle godine do ožujka ove godine. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je trojka provalila u vikendicu 75-godišnje slovenske državljanke i ukrala televizor, prijamnik i alkoholna pića. Istragom još nije utvrđen točna visina materijalne štete. Protiv trojice slijedi kaznena prijava redovnim putem.

Tridesetjednogodišnju Labinjanku policija sumnjiči za krađu torbice s novcem, dokumentima i mobitelom u subotu u ugostiteljskom objektu u Labinu. Kriminalističko istraživanje je pokazalo da je iskoristila nepažnju 27-godišnjakinje iz Labina te ju oštetila za nekoliko tisuća kuna. Protiv 31-godišnjakinje slijedi kaznena prijava u redovnom postupku.

Dvadesetsedmogodišnji Medulinac se sumnjiči za krađu bakrenih predmeta s kapele u Ladićima kraj Kanfanara proteklog tjedna u noći sa ponedjeljka na utorak. Očevidom je utvrđeno da je pravna osoba iz Kanfanara oštećena za nekoliko tisuća kuna, a protiv njega slijedi kaznena prijava u redovnom postupku. (M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter