Kozlevac: U SDP-u nema problema

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"U SDP-u Istre nema nikakvih sukoba i nikakvih problema", ponovio nam je u cetvrtak navecer Dino Kozlevac, predsjednik SDP-a Istre, nakon što je u Pazinu održan Županijski odbor.

Jedino smo još informirani da je ŽO završio sve pripreme za izbornu konvenciju stranke koja je zakazana za 10. srpnja u Puli u Domu hrvatskih branitelja.

"Konvencija ce se održati ma što se drugo i ma gdje održavalo", jasna je poruka Kozlevca s obzirom na niz odgoda istarske ezdepeovske konvencije zbog drugih konvencija ili drugih skupova te stranke po Hrvatskoj.

Naime, celnici stranke kao razlog odgadanja konvencije u Istri navode tehnicke razloge, odnosno druge SDP-ove skupove. Prvi datum istarske konvencije bio je 22. svibnja.

ŽO na kojem je bilo 30 clanova (pred tjedan dana ŽO nije održan jer nije bilo kvoruma), za što Kozlevac kaže da je to dvije trecine clanova ŽO-a, jednoglasno je utvrdio prijedlog izvještaja o radu od prošle konvencije, koja je bila u studenom 2005. u Porecu, do sada.

Jednoglasno su potvrdene liste kandidata za tijela ŽO-a, o cemu ce odlucivati delegati konvencije. Radi se o kandidatima za potpredsjednike stranke, clanove predsjedništva, Županijskog i Nadzornog odbora.


Podijeli: Facebook Twiter