Kovačić: Ne vraćam se u Inter s Mancinijem na klupi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić (22), kojeg mediji vežu uz Milan i Juventus, rekao je da je u budućnosti sve moguće osim da se iz Real Madrida vrati u Inter dok je ondje trener Roberto Mancini.

- Milan ili Juve? Nikad se ne zna što se može dogoditi u budućnosti, ne znam što će biti - rekao je Kovačić za talijansku televizijsku postaju Mediaset.

Upitan o eventualnom povratku u Inter izjavio je:

- Ne vraćam se u Inter s Mancinijem na klupi. S njim sam imao čudan odnos, no to su moje stvari i nema potrebe o njima govoriti...

Kovačić je prošlo ljeto došao u Real Madrid iz milanskog Intera te ima ugovor do ljeta 2021. godine. Za bijele iz Madrida sudjelovao je u 34 utakmice, a trener Zinedine Zidane, koji je preuzeo momčad u siječnju, izostavljao ga je iz momčadi u nekim utakmicama uključujući finale Lige prvaka protiv Atletica.

Sportski direktor Intera iz Milana, Piero Ausilio, rekao je u subotu da je klub "uvijek zainteresiran za igrače poput Kovačića" i da se nada da ovog ljeta neće otići u Juventus ili Milan.

- Ako se mora vratiti u Italiju sebično se nadam da to neće biti dolazak u Milan ili Juventus - izjavio je Ausilio u razgovoru za talijansku radijsku postaju Radio Umbria. - Ne bih volio vidjeti Matea u drugom dresu, jer sam mu naklonjen. Uzeli smo ga kad je bio mali dječak, hranili ga te prodali u Real Madrid za ogroman iznos. (H)


Podijeli: Facebook Twiter