Kovač: Nije istina da su igrači popili 70 piva

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Više od same taktike za sutrašnju utakmicu islandske novinare je zanimao komentar Nike Kovača o tvrdnjama pojedinih islandskih portala o "tulumarenju hrvatskih igrača" u hotelu nakon utakmice u Reykjaviku.

Portali na Islandu pišu kako je osam hrvatskih igrača zabavljajući se u hotelu nakon utakmice popilo više od 70 piva. "Da li vi u to vjerujete ?," pitao je Kovač islandskog novinara. "Vjerujem, jer znam da je to istina," odgovorio je Islanđanin.

"Ja znam da to nije istina. Mislio sam da ste gospoda sa sjevera, ali niste," kazao je oštro Kovač islandskom novinaru.

Hrvatski izbornik je potom pojasnio zašto je reagirao tako oštro. "Moramo reagirati oštro, jer to su moji dečki. Ne želim da itko priča ono što nije istina," poručio je hrvatski strateg.

Nakon islandskih 0-0 hrvatska nogometna reprezentacija nema više vremena, niti mjesta za pogrešan korak ukoliko želi idućeg ljeta sudjelovati na svjetskom prvenstvu u Brazilu, kazao je na konferenciji za novinare u Zagrebu Ivan Rakitić.

Hrvatsku u sutrašnjem uzvratnom dvoboju dodatnih kvalifikacija jedino pobjeda protiv Islanda vodi u Brazil. "Moramo dominirati, držati loptu i pritiskati ih. Ne smijemo previše razmišljati o njihovoj igri. Dobro smo analizirali prvu utakmicu. I mi sami igrači znamo da smo mogli odigrati bolje, no sve je na nama," kazao je Rakitić. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter