Kostrena - OTP banka 0:3

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Odbojkašice «OTP banke» svladale su na gostovanju «Kostrenu» u prvom susretu prvog kola Kupa Hrvatske i tako su i prije uzvratnog susreta prakticki osigurale plasman u cetvrtfinale. «Kostrena» je pružila dobar otpor, serija 3:0 na otvaranju susreta iznenadila je i Puljanke koje su ubrzo serijom 6:0 preuzele kontrolu nad rezultatom, no otpor domacina slomile su tek u završnici prve dionice.

U drugom setu su Puljanke bile još uvjerljivije i ostavile su domacim Prvo B ligašicama samo deset poena.«Kostrena» je u trecem setu ponovno natjerala Puljanke da se uozbilje i ne dopuste da susret ode u cetvrti set. U prvoj natjecateljskoj utakmici nove sezone u redovima pulskih prvoligašica debitirale su Ivana Dogan, Jovana Dmitrovic, Marija Slavulj i Tihana Celija koje su stigle u proteklom prijelaznom roku, a bio je ovo na odredeni nacin i trenerski debi Gorana Jovanovica na klupi s obzirom na to da je prvi put vodio klub s pozicije glavnog trenera nakon odlaska Borisa Brešcica u rusku "Uralocku".

Uzvratni susret igra se u nedjelju u 17 sati u pulskom "Pattinaggiu".

Prva utakmica prvog kola Kupa Hrvatske: Kostrena - OTP banka 0:3 (19:25, 10:25, 19:25). Dvorana u Kostreni. Gledatelja: 25. Suci: Pavicic (Sisak) i Vurušic (Zagreb).

KOSTRENA: Malner, Buljat, Novakovic, Grgurina, Mioc, I. Lovrinov, Kružic, Lautar, Lukin, T. Lovrinov.

OTP BANKA: Radišic, Terlevic, Dudic, Jahn, Celija, Dogan, Juric, Radunic, Dmitrovic, Vitasovic, Slavulj, Halilovic.


Podijeli: Facebook Twiter