Kosor sama platila odmor na Brijunima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Premijerka Jadranka Kosor danas je otplovila s Brijuna okoncavši svoj cetverodnevni godišnji odmor. Za naš list komentirala je svoj boravak na istarskom otocju.

- Brijuni su fenomenalni i na njima se istinski covjek može odmoriti. Ovaj raj na zemlji stvarno relaksira i sigurno cu se vratiti, izjavila je Kosor. Upitana je li primila poziv na rucak predsjednika Republike Ive Josipovica, premijerka je odgovorila nijecno.

- Ne znam odakle vam da sam se danas trebala sastati s predsjednikom Josipovicem. Nit' sam ga vidjela, nit' me pozvao na rucak. Na Brijunima sam bila u privatnom aranžmanu u rezidencijalnoj vili "Jadranka". Racun za naš boravak sam osobno platila, izjavila je premijerka najavivši skori posjet Puli.

Premijerka nije rekla koliko je platila svoj boravak na Brijunima niti je kada bi opet trebala doci u Istru. Neslužbeno doznajemo da bi u Pulu trebala doci koncem kolovoza na otvorenje Osnovne škole Veli Vrh, i to na poziv pulskog gradonacelnika Borisa Miletica.

Kosor je s Brijuna na fažansku rivu stigla tocno u 10 sati, a docekali su je ravnatelj Javne ustanove Nacionalni park Brijuni Eduard Kolic i predsjednik istarskog HDZ-a Marino Roce s obitelji.

U pratnji trojice MUP-ovih tjelohranitelja u kariranim košuljama i bijelim hlacama, premijerka se zaustavila na kavi na terasi uz more kafica Brioni bar. Bila je odjevena ležerno, a neizbježan srebrni broš ovoga puta bio je u obliku leptira.

Premijerka je narucila kavu i mineralnu vodu, a, kako doznajemo, na pice pred odlazak pozvao ju je Marino Roce, koji je i podmirio racun konzumacije cijele delegacije.

Premijerka je trebala na Brijunima ostati do nedjelje, no u cetvrtak kasno navecer odluceno je da ce vec u petak otputovati za Zagreb. Roce nam je rekao da je premijerku pozvao na kavu ne bi li joj zaželio sretan put.

Na odlasku s rive Kosor se pozdravljala s prolaznicima i fotografirala s djecom.


Podijeli: Facebook Twiter