Kosor: Nicim se nisam nikad okoristila

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nicim se nikada nisam okoristila, porucila je u utorak predsjednica Vlade i HDZ-a Jadranka Kosor na konferenciji za novinare u središnjici HDZ-a gdje je stranacku iskaznicu urucila ministru unutarnjih poslova Tomislavu Karamarku koji je time obnovio clanstvo u HDZ-u.

"Nicim se nikada nisam okoristila, možete pogledati svu moju imovinu", porucila je novinarima koje je zanimalo koliko je osobno bila ukljucena u financiranje svojih predizbornih kampanja. "To što imam reci, reci cu tamo gdje treba reci. Ovo je konferencija za novinare, a ne istraga", odgovorila im je.

Aktualne optužbe na racun njezine stranke ocijenila je kao udruženu akciju kojoj je cilj naštetiti HDZ-u prije izbora te uoci sabora stranke.

Kosor je odbacila i insinuacijama nazvala nagadanja da nakon medijskih napisa o crnim fondovima u HDZ-u u stranci vlada rasulo i frakcijske borbe. "I to je dio tog scenarija koji bi trebao unijeti metež i nepovjerenje medu clanovima HDZ-a", porucila je, naglasivši da je HDZ bio i ostao jedinstven i cvrst.

Karamarko je istaknuo da je clanstvo u HDZ-u obnovio da bi i na stranackoj razini dao poticaj odlucnoj borbi protiv kriminala i korupcije. "HDZ je jedina stranka koja prolazi katarzu, cišcenje u svojim redovima, a pogledajte kako se drugi odnose kada im se tek spomene kriminal u njihovim redovima", porucio je novinarima.

Inace, Kosor je zabranila prijenos presice uživo.


Podijeli: Facebook Twiter