Kosor: Nema straha od kostura iz ormara

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sve je spremno za primopredaju vlasti, izjavila je sinoc predsjednica vlade na odlasku Jadranka Kosor istaknuvši da ostavljaju uredne financije, bez iznenadenja za novu vladajucu garnituru.

"Održat cemo samo još jednu tehnicku sjednicu vlade na kojoj ce svako ministarstvo podnijeti izvješce", rekla je Jadranka Kosor u ekskluzivnom razgovoru za Novu TV. Svima onima koji se pitaju što ona još radi u Banskim dvorima, porucila je "da se u vladi radi do posljednje sekunde".

Pripremljeno je, dodala je, i vrlo detaljno ukupno financijsko izvješce u kojemu ce se jasno vidjeti što se ostavlja onima koji dolaze. Ostavljamo im uredne financije, nema straha od "kostura iz ormara" jer su "ormari cisti i prozracni", istaknula je Kosor, koja smatra da za njezina nasljednika Zorana Milanovica ne bi smjelo biti nepoznanica jer je "on apsolutno morao sve znati".

S novim mandatarom se, kaže, nece susretati prije službene primopredaje vlasti jer "si nemaju što posebno recu u cetiri oka". Istaknula je, medutim, da je novoj vladi spremna pomoci oko referenduma za ulazak Hrvatske u EU, "ako je novi šef vlade pozove" te da ce kao šefica oporbe zastupati iste vrijednosti za koje se zauzimala dok je vodila vladu.(Hina)


Podijeli: Facebook Twiter