Kosor demantirala Stankovica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Premijerka Jadranka Kosor u svom je demantiju, procitanom u nedjelju u HTV-ovoj emisiji "Nedjeljom u 2", ocijenila da je intervju Aleksandra Stankovica s Dragom Pilselom od 21. ožujka primjer dosad nezabilježenog neprofesionalizma.

Devetominutni premijerkin demanti procitan je na koncu Stankoviceve emisije u kojoj je gostovao predsjednik HSP-a Danijel Srb. U demantiju koji je u premijerkino ime uputila odvjetnica Ivana Špehar navodi se da je emisija, ukljucujuci i fiktivan razgovor u kojem je Jadranku Kosor igrao Drago Pilsel, bila zlonamjerna, jer je vodena samo radi blacenja trece osobe.

Podsjetimo, u emisiji je, osim o Pilselu i njegovom kratkom boravku na Pantovcaku, bilo rijeci i o stanu Jadranke Kosor, pa je prikazan i ranije emitiran prilog o obitelji koja je prije živjela u tom stanu.

K tome, u demantiju se tvrdi da je Aleksandar Stankovic iznio klevetu, odnosno neistinitu tvrdnju uvredljivog i neistinitog sadržaja, premda mu je bilo poznato da su višekratno demantirane tvrdnje da je premijerka protivno zakonu kupila stan u Šeferovoj ulici u Zagrebu.

Pritom se podsjeca da ni Državno odvjetništvo, niti pravna služba MORH-a, a cak ni obitelj Drobac koja je ranije bila u tom stanu, nisu osporavali zakonitost procedure u kojoj je Jadranka Kosor otkupila stan u kojem i danas živi.


Podijeli: Facebook Twiter