Košarkaška A2 liga: Škrljevo – Rovinj 93:64

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na otvaranju sezone, rovinjski su košarkaši, odmah na pocetku sezone, išli u goste jednom od glavnih favorita za osvajanje prvenstva, ekipi Škrljeva, i zasluženo izgubili.

Dobro su otvorili susret te prvih pet minuta vodili, ali iskusniji igraci Škrljeva s tri su trice digli prednost na kraju prve cetvrtine.

Kobna je bila druga cetvrtina kad su se domaci košarkaši raspucali, posebno iskusni Velcic i bek Lipovšcak, koji je svojim prodorima unosio nemir u obranu Rovinja.

Drugo poluvrijeme je bilo izjednaceno, ali kako je na poluvremenu vec bilo 20-ak razlike za domacine, domaci je trener dosta prilike dao igracima koji manje igraju.

Rovinj, koji je igrao nekompletan - nedostaju Lešic i Šturman, a na utakmici se ozlijedio i Kordiš, priliku za prve bodove morat ce potražiti kod slabije rangiranih ekipa, ali s obzirom na to da imaju jako loš raspored, to bi se moglo dogoditi tek za tri - cetiri kola.

Gradska dvorana Mavrinci. Gledatelja: 50 Suci: Pavlovic i Stankovic (oba Rijeka), Opunomocenik HKS-a: Nacinovic (Rijeka)

ŠKRLJEVO:  Palcic 7, Jusic 3, Dadic 3, Ažic 2, Amancic 9, Troskot 10, Begonja 10, Zoric 13, Lipovšcak 7, Šarcevic 11, Grbic, Velcic 18

ROVINJ: Bezmalinovic 10, Matoševic 6, Atlija, Cosic, Kordiš 9, Culina 3, Banko 2, Živkovic 10, Codacci 19, Frankovic  5 (I.  RADETIC)

 


Podijeli: Facebook Twiter