Koprivnica: Osumnjičen za pokušaj ubojstva

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Koprivničko-križevačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad muškarcem (1986.) osumnjičivši ga da je počinio kazneno djelo pokušaja ubojstva te je protiv njega podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu, a predan je i pritvorskom nadzorniku, priopćila je policija.

Sumnja se da je osumnjičeni u petak, 21.ožujka, oko 16 sati nakon verbalnog sukoba više osoba u Sigecu u Starogradskoj ulici ispred kuće, upravljajući teretnim automobilom VW transporter, zagrebačkih registracijskih oznaka, punom snagom vozila, bez zaustavljanja, u namjeri da ga ubije, udario S. T. (1977.) koji je stajao uz metalnu ogradu ispred kuće te ga odbacio preko ograde u dvorište.

Nakon toga je nastavio kretanje vozilom i punom snagom vozila, bez zaustavljanja, u namjeri da ga ubije, udario D. F. (1995.), koji je također stajao pored metalne ograde, te ga nakon udaranja prignječio uz metalnu ogradu, gdje je i zaustavio vozilo.

Policija navodi da je u događaju S. T. lakše ozlijeđen, dok je D. F. prevezen u koprivničku bolnicu, a zadobivene tjelesne ozljede još nisu okvalificirane.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela pokušaja ubojstva protiv osumnjičenog podnesena je kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu i predan je pritvorskom nadzorniku. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter