Koprani nisu došli na ogled s Porecom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Veliki udarac silnom trudu organizatora koji su se volonterskim radom potrudili od Istria handball cupa stvoriti uglednu sportsku manifestaciju, zadao je Cimos iz Kopra koji se danas nije pojavio u novigradskoj sportskoj dvorani kako bi odigrao utakmicu treceg kola turnira s Porecom.

Nakon odigranog susreta drugog kola s njemackim Göppingenom u petak navecer i vecere, Koprani su kasno nocu napustili novigradski hotel, te najavili organizatorima da nece odigrati svoj zadnji ogled na turniru s Porecanima.

Navodno su se Slovenci na takav postupak odlucili nezadovoljni sudenjem upravo u mecu s Nijemcima u kojem su veci dio vremena vodili, no na kraju su izgubili sa svega golom zaostatka (28:29). Domacini turnira su se, medutim, sve do zakazanog termina utakmice Porec - Cimos, koja se trebala igrati danas od 13 sati, ipak nadali da ce se Koprani predomisliti i pojaviti u Novigradu, no to se nije dogodilo.

Potez koparskog tima tim više zacuduje buduci da ce ove sezone igrati Ligu prvaka u kojoj se ocekuje visoka razina sportske etike sudionika, bez obzira koliko oni kroz natjecanje bili zadovoljni ili nezadovoljni sudenjem. (K. KLARIC)


Podijeli: Facebook Twiter