Kontejneri za krupni otpad u MO Mate Balota

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

U sklopu eko-akcije, porečko komunalno poduzeće Usluga od 19. do 28. ožujka postavlja privremene kontejnere za prikupljanje i odvoz krupnog kućnog otpada na području Mjesnog odbora Mate Balota. Za odlaganje otpada osiguran je po jedan spremnik, zapremnine sedam kubičnih metara.

Do sutra bit će postavljen u naselju M. Balota (kod boćališta), u Spinčićevoj i Ulici 43. istarske divizije (kod dječjeg igrališta) te u St. Vergotini (kod oglasne ploče). Od srijede do petka je u ulicama A. Guštin, M. Lombarda, Ronjgovoj i M. Milohanića, a od subote do idućeg ponedjeljka, 28. ožujka, u ulicama M. Vlašića (parking - ulaz u ind. zonu), M. Vlašića (parking preko puta Porezne uprave), u Rovinjskoj (centar naselja Gornji Čimižin) te u Ulici R. Stipe (parking preko puta CRODUX-a).

Djelatnici Usluge mole građane da iskoriste ovu priliku te da odlože svoj otpad u najbliže postavljeni kontejner i tako spriječe stvaranje divljih odlagališta otpada u šumama i na drugim javnim površinama. Dodatne informacije mogu se dobiti od Vilijama Banka, poslovođe sakupljanja i prijevoza otpada, na telefon 091 431 0029. (E. V.)


Podijeli: Facebook Twiter