Koncertno slavlje "25 godina s vama" počinje u Areni 11. kolovoza

Tony Cetinski (M. ANGELINI)
Tony Cetinski (M. ANGELINI)

"Tony Cetinski, jedan od najpopularnijih pjevača regije, ove godine slavi 25 godina postojanja u samom estradnom vrhu. Tony  je odavno otišao iz Istre, ali Istra nikada nije otišla iz njega. Zato je odluka gdje započeti priču "25 godina s vama" bila jednostavna. Čarobni ambijent pulske Arene idealno je mjesto za proslavu tog jubileja. U pulskoj Areni Tony je već imao dva velika koncerta u sklopu turneja "Furia tour" i "Otkrivanje strasti", a okružen svojom, najvjernijom publikom, u svojoj Puli, spreman je za najemotivniji koncert u karijeri koji je zakazan za 11. kolovoza", najavljuju organizatori koncerta.

Ulaznice za koncert su od jučer u prodaji. Na svim prodajnim mjestima Eventima, kao i online na www.eventim.hr ulaznice je  moguće kupiti po cijeni 100 kuna (early bird), 120 kuna u pretprodaji te 140 kuna na dan koncerta. Tony je za svoju publiku priredio posebno iznenađenje. Svi koji na dan koncerta, pri kupnji ulaznice na blagajni pulske Arene s osobnom iskaznicom dokažu da su rođeni na isti dan kada i Tony, 31. svibnja, dobivaju besplatnu ulaznicu.

Prema najavi Tony je po prvi puta involviran u projekt od najmanjih organizacijskih stvari te napominje kako s ovim koncertom koji će se snimati za potrebe DVD izdanja želi produkcijski pomak prema naprijed. U projekt su uključeni i neki njegovi prijatelji iz djetinjstva, pa će to, prema najavi, biti zasigurno i jako emotivna večer.

- Jako se veselim ponovnom izlasku na pozornicu pulske Arene prema kojoj uvijek imam veliki respekt. Ovo će mi biti treći izlazak i jedva čekam da zajedno sa svojom publikom proslavim ovaj jubilej. Jer publika je ta koja je najzaslužnija za ovih mojih 25 godina postojanja i koja zajedno sa mnom živi moj san, kazao je Tony najavljujući koncert.

Tony će na pozornicu pulske Arene izaći s proširenim glazbenim sastavom te najavljuje da će osim svojih brojnih hitova izvesti i neke svoje stare pjesme koje publika nije imala priliku dugo čuti. (B. Ć. J.)


Podijeli: Facebook Twiter