Koncertni spektakl Novih fosila

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon više od dva desetljeca, u Istru se u velikom stilu vracaju Novi fosili - u subotu s pocetkom tocno u 20 sati u poreckoj dvorani Žatika, u dvosatnom ce koncertu ova grupa predstaviti svoje svevremenske hitove poput "Košulja plava", "Za dobra stara vremena", "Saša", "Milena", "Ja sam za ples", "Obriši suze, generacijo" i drugih.

Ulaznice se još mogu kupiti na prodajnim mjestima Glasa Istre te od 14 sati pa do pocetka koncerta na blagajni porecke dvorane Žatika. Organizator koncerta je Avenue d.o.o., a kako saznajemo od direktora agencije Avenue, Vlade Orlica, vrata dvorane Žatika otvaraju se u 19 sati te se preporuca svim zainteresiranima da dodu ranije, kako zbog parkinga, tako i da na vrijeme kupe ulaznicu.

Novi fosili su osnovani prije cetiri desetljeca, a u svojoj karijeri su objavili 22 albuma i prodali više od 20 milijuna nosaca zvuka. Takoder, nastupali su i u inozemstvu, a najveci uspjeh im je cetvrto mjesto na Euroviziji 1987. godine. Inace, prema rijecima Rajka Dujmica, u Porecu su prije podosta godina nastala i dva velika hita Novih fosila - "Sanjaj me" i "Da te ne volim".

Subotnji koncert predstavlja vrhunsku produkciju - na pozornici ce uz Sanju Doležal, Rajka Dujmica, Vladimira Kociša Zeca, Marinka Colnaga i Nenada Šarica nastupiti još i klavijaturist Fedor Bojic, gitarist Damir Lipovšek, udaraljkaš Damir Šomen, basist Alen Svetlopetric i vokalni kvartet HRT-a.

 


Podijeli: Facebook Twiter