Koncertni rodendan Puljana humanitaraca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Facebook Puljani humanitarci svoj su prvi rodendan sinoc proslavili koncertom u klubu Uljanik na kojem je nastupilo šest pulskih bendova. Buduci da su organizatori humanitarci, sav prihod od koncerta išao je u dobrotvorne svrhe. Prodano je 400 ulaznica i sakupljeno 800 kuna koje ce se zamijeniti za bonove u Billi te ce se nabaviti potrepštine za osobe s invaliditetom.

Radovan Spasic iz Pule proglašen je humanitarcem godine, te su mu Damir Bošnjak i Sandra Katalinic Puhalj urucili zahvalnicu. Kao humanitarca mjeseca odabrali su voditelja Uljanika Zlatka Gotovca kojem je posebnu zahvalnicu urucila Sladana Božac, cime su nagradili njegov trud da pomogne organizaciju koncerta, a napravili su i zahvalnicu za sam klub.

Nastupili su Oliver Kovach, Monah, VIS The Thunderbirds, 052, Highlife Band i The Live Band koji su publiku zabavili autorskim skladbama i obradama, a vecer je protekla u znaku popa i rocka.

Kao gost iznenadenja na bini se pojavio Todor i prvo objasnio da je dao otkaz na Radio Maestralu jer mu je "prijateljski" dano do znanja da ne može dirati odredene stranke i osobe te su mu rekli da bude simpatican, a on "ne želi biti dio price u kojoj demokracije nema". Potom je nastavio s kratkim nastupom u kojem, kao i obicno, nije štedio nikoga. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter