Koncertni rock'n'roll maraton, defile bikera, stunt show…

Detalj s prošlogodišnjeg defilea bikera po Puli (D. ŠTIFANIĆ)
Detalj s prošlogodišnjeg defilea bikera po Puli (D. ŠTIFANIĆ)

Ovogodišnji, 21. Croatia Bike Week, koji se u Puli održava u organizaciji moto kluba Twin Horn MC, donosi dva dana bogatog programa na Monumentima.

Počevši od ponedjeljka, Croatia Bike Week predstavio je razne programe na više lokacija te su do sada nastupili sastavi CherryBombz, Tatiana Giorgi Trio, Whiskey Train, Sister Soul & Blaxperts i The Night Express.

Petak donosi koncertne nastupe tri benda - u 21 sat nastupaju Twin Horn Band, u 23 sata svira dubrovački band Gruhak s repertoarom rock covera, a nakon njih sastav The Deadly Romantics iz Velike Britanije. Britanski rockeri u Puli nastupaju u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju EP "How Do I Taste?".

Defile bikera, izložba oldtimera, stunt show…

U subotu program počinje već u 14 sati, kada će se na Monumentima održati izložba oldtimera. U 16 sati s Monumenata kreće tradicionalni defile bikera po gradu, te će tisuće motora protutnjati pulskom Rivom, preko Bulevara, Stoje, Lungomarea, zatim nazad preko Bulevara i Giardina, pored Arene te se preko velikog kružnog toka u Šijani vraćaju na Monumente.

U 17 sati na Monumentima Marko Vozila će izvesti stunt show, nakon čega su na programu moto igre i custom show. Subotnji koncertni program počinje u 21 sat nastupom grupe Steelhammer, a u 23 sata nastupa legendarni sarajevski sastav Zabranjeno pušenje. Tradicionalni sexy show je na programu u 1 sat, a ove godine atraktivni show će prirediti Playboyeva zečica Ms. Lynna. Za finale koncertnog programa nastupa riječka grupa Keops.

Besplatno kampiranje

Za sve posjetitelje Croatia Bike Weeka, na Monumentima je osiguran prostor za besplatno kampiranje za vrijeme trajanja manifestacije, a svi bikeri imaju besplatan ulaz, dok se ostalima ulaznica naplaćuje pedeset kuna te vrijedi za sve dane manifestacije.

Croatia Bike Week završava u nedjelju dodjelom nagrada klubovima, te se u nedjelju i zatvara susret. Više informacija o susretu može se naći na www.croatiabikeweek.com.

Prijevoz brodom s Rive do Monumenata

Na Monumentima je osiguran parking za motocikle kao i tri velika parkinga za automobile. Također, na Croatia Bike Week se može doći i brodom koji s pulske Rive vozi do Monumenata. Brod polazi s Rive (kraj popularno zvane "Torte" ACI Marine), a mjesto polaska broda bit će označeno natpisom. Cijena vožnje brodom u jednom smjeru je 20 kuna, a brod će voziti od četvrtka do nedjelje, i to po sljedećem rasporedu: u četvrtak brod vozi od 19 do 4 sata, u petak od 17 do 4 sata te u subotu od 12 sati do nedjelje u 8 sati. Brod kreće svaki puni sat sa Rive (u 17 h, 18 h, itd.) a za povratak s Monumenata se svakih sat vremena ali u 17.30, 18.30 itd. (Tea TIDIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter