Koncertni maraton predvodio TBF

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ako je odaziv i bio nešto slabiji od ocekivanog, izvodaci nisu razocarali - koncertni maraton u poreckoj dvorani Žatika u subotu je prošao uz sjajnu svirku TBF-a, Gustafa i Cirkusa, a prigovori da grad oskudijeva u kvalitetnim koncertima ovaj put nisu držali vodu.

Kroz dvoranu je tijekom veceri prošlo nešto više od tisucu ljudi, što i nije malo u usporedbi s odazivom na neke prijašnje koncerte u Žatiki. Doduše, porecki sastav Cirkus svoj je nastup zapoceo pred malobrojnom publikom, no kako je vecer odmicala, sve se više fanova skupljalo pred pozornicom.

Atmosfera se zagrijavala uz znane brojeve poput Mita i korupcije, Nocne smjene, i Mjesta srece, te Politike i Slobode, koje medu vjernim obožavateljima Cirkusa redovito izazivaju pomamu, a frontmen Šuško ponovno je demonstrirao zavidnu lakocu kojom nalazi put do publike.

Izvrsni splitski hip-hop i rock sastav The Beat Fleet na binu se popeo nešto prije 23 sata, krenuvši s hitovima "Genije", "UV zrake" i "Malo san maka". Po obicaju britki i nepretenciozni, porecku su publiku rasplesali "Šarenim artiklom", a odlicno su, medu ostalima, primljene i "Fantasticna", "Smak svita" i "Alles gut".

TBF-ovci su nakon bisa ispraceni zasluženim pljeskom, a pozornicu prepustili sjajnim i neumornim Gustafima, koji su u dvorani uspjeli zadržati veci dio publike, i kojima su se, po rijecima TBF-ovog vokala Mladena Badovinca, radovali i sami TBF-ovci.

Zadovoljni pothvatom, organizatori iz Rukometnog kluba Porec najavljuju daljnji angažman u organizaciji manifestacija, moguce i na drugim lokacijama u gradu.


Podijeli: Facebook Twiter