Koncertna promocija novog albuma Alena Brentinija

Alen Brentini
Alen Brentini

Album "Soul'd Out" riječkog gitarista Alena Brentinija pulska će publika imati priliku premijerno čuti ovog petka na koncertnoj promociji u maloj sali Kluba Uljanik s početkom u 22 sata. Brentini će nastupiti sa svojim sastavom Sex Tension, a koncertnu uvertiru priredit će ženski heavy metal sastav Hellcats iz Ljubljane koje će predstaviti pjesme sa svog debitantskog albuma "Divja pot". Također, prije i poslije koncerta najavljen je "All Stars Rock & Metal Party" uz glazbu po izboru DJ-a, a ulaz na ovu koncertnu večer pod nazivom "All Stars Rock & Metal Party" je besplatan.

Zanimljivo je da je album "Soul'd Out" objavila austrijska diskografska kuća Install Records, te je dostupan na tržištu u cijelom svijetu preko iTunesa i ostalih glazbenih servisa.

- Na ovom albumu je 11 hard rock metal pjesama, a nažalost, album još uvijek nije dostupan u hrvatskim trgovinama, no može se naručiti putem interneta. Očekujem da ćemo uskoro potpisati ugovor s nekom od hrvatskih diskografskih kuća koja će distribuirati album, kaže Brentini.

Autor svih pjesama je Alen Brentini, koji ovdje pjeva i svira gitaru te je snimio i bas dionice za album, dok je klavijature snimio Michael T. Ross te bubanj Marko Duvnjak. Produkciju je odradio Brentini, a mastering Ayra.

Brentini surađuje i s brojnim glazbenicima, te je tako prošle godine svirao na velikoj europskoj turneji po Švicarskoj, Njemačkoj, Austriji i Italiji, gdje je svirao u velikim dvoranama pred publikom od više desetaka tisuća ljudi. (B. Ć. J.)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter