Koncerti grupa Toovar i East Rodeo

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Danas pocinje druga po redu FoPA (Festival of Performing Arts) koju organizira udruga Kulturban iz Pule. U sklopu ovog trodnevnog festivala, održat ce i tri koncerta u nekadašnjem skladištu Istre u Rakovcevoj ulici, tocnije na križanju Rakovceve i Vukovarske ulice.

S pocetkom u 23 sata nastupit ce pulska grupa Toovar koja spaja elektroniku s akustikom, breakbeat, jazz i chill s drum'n'bassom i trance glazbom. Takoder, važan dio nastupa Toovara cini vizualna strana tj. VJ-ing. Toovar je do sada nastupao kao liveact na Solistice festivalu (Ruighoord, Amsterdam), Prog as a frog partyjima (Amsterdam), Mars Room Partyjima (Pula) i Future nature festivalu (Pula).

Sutra ce, takoder u bivšem skladištu Istre, s pocetkom u 23 sata nastupiti hrvatsko-talijanska eksperimentalna rock grupa East Rodeo koja ce predstaviti novi album. Ovu grupu cine basist Alen Sinkauz, gitarist Nenad Sinkauz, klavijaturist Alfonso Santimone i bubnjar Federico Scettri. Ova grupa nedavno je nastupila na popularnom festivalu "Žedno uho" koji se u travnju održao u Zagrebu.

Festival of Performing Arts u nedjelju zatvora španjolski umjetnik Migui MandalaSol koji ce svoj performance "Mikado" izvesti u bivšem skladištu Istre s pocetkom u 21.45 sati.


Podijeli: Facebook Twiter