Koncert TBF-a, rodendanska zabava, VIP turnir...

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

- Odrastao sam u klubu u kojem je trenirao Goran Ivaniševic pa sam vidio kako to izgleda. To je jedan od razloga zašto sam odustao od tenisa, rekao je Luka Barbic, clan TBF-a koji se, srecom, okrenuo glazbi.

Kao i prošle godine, TBF-ovci su oduševili, u solidno popunjenoj ATP Areni mnoštvo je guštalo. Izveli su svoje najvece hitove na koncertu koji je trajao gotovo dva sata.

Potito Starace ispao je u drugom kolu turnira, ali u cetvrtak je proslavio 31. rodendan. U igrackom restoranu okupila se njegova talijanska ekipa, predvodena Fabiom Fogninijem, a organizator je priredio tortu i pjenušac. Atmosfera je bila sjajna, a fešta je nastavljena u "Jimmyju Woou".

Novi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije uživa u Umagu. Igor Štimac, koji je bio i clan žirija na izboru Miss hostesa, voli igrati tenis, baš kao i još jedan broncani iz Francuske 1998., Zvonimir Boban, koji takoder nije propustio prigodu svratiti u Umag. Štimac je zaigrao parove s Vatroslavom Šrajerom, predsjednikom ambicioznog Teniskog kluba "Donji Miholjac".

VIP-ovci su krenuli sa svojim turnirom. Zaigrali su izmedu ostalih don Andelko Kacunko, ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina, ministar regionalnoga razvoja Branko Grcic, bivši guverner Hrvatske narodne banke Željko Rohatinski, osjecki gradonacelnik Krešimir Bubalo, predsjednik Uprave Zagrebacke banke i predsjednik HTS-a Franjo Lukovic, koji je izborio polufinale. Baš kao i njegov kolega Ivan Curkovic, predsjednik Uprave Partner banke Bubalo, pa Zlatan Kuljiš, direktor Korporativnih financija HŽ-a... (Z. HORVAT; snimio M. MIJOŠEK)


Podijeli: Facebook Twiter