Koncert s Milom Elegović i Brunom Krajcarom na Kaštelu

Mila Elegović i Bruno Krajcar
Mila Elegović i Bruno Krajcar

Bruno Krajcar održat će u subotu u 21.05 sati u dvorištu Povijesnog i pomorskog muzeja, na pulskom Kaštelu, romantični koncert "Jednog ljeta u Puli" na kojem će mu se pridružiti filmska diva Mila Elegović, a ulaz će biti besplatan. Koncert je dobio naziv po pjesmi i spotu koji će biti tada premijerno prikazan.

Bruno Krajcar, akademski glazbenik, skladatelj i kantautor prepoznatljivog glazbenog izričaja novu je pjesmu posvetio rodnom gradu, gradu nebrojenih uspomena njenih žitelja i uvijek s radošću dočekivanih gostiju. Sjaj Arene i drugih spomenika, znana i skrovita mjesta grada tek su dio okvira pripovijesti što se kroz vrijeme okreću i nadopunjuju u zajedničkoj memoriji. Poznata filmska glumica Mila Elegović i svestrani pulski skladatelj i kantautor u pjesmi "Jednog ljeta u Puli" oblikuju glazbeni doživljaj, označen  filmskim festivalom promovirajući Pulu kao grad kulture i ljubavi.

Tekst pjesme potpisuje Daniel Načinović, glazbu Bruno Krajcar a aranžman Miron Hauser. Spot za pjesmu su snimali i režirali Lara Kozliček i Dren Sadikaj, a osim brojnih prepoznatljivih mjesta u Puli, za kadrove videa odabrani su i predivni Brijuni te stari Cadillac koji zaokružuje estetsku sliku koja se željela prikazati. Spot je realiziran pod pokroviteljstvom hotelske kompanije Arenaturist Pula i Grada Pule. Nakon njegove premijere će uslijediti nastup dvoje umjetnika u romantičnom glazbenom programu. Bit će to poklon građanima Pule i njihovim posjetiteljima kao kalendarski doček pulskog ljeta. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter