Koncert i izložba za 155. rodendan Uljanika

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Brodogradilište Uljanik svoj ce 155. rodendan, kojim se ujedno obilježava i pocetak brodogradevnih djelatnosti u Puli, obilježiti manifestacijom UljanikFest veceras u rock klubu Uljanik te izložbom fotografija "Uljanikovih 100 lica" i "Uhvati kadar" u ponedjeljak u galeriji Cvajner, no te ce se fotografije moci vidjeti vec veceras u rock klubu Uljanik.

Na UljanikFestu, koji pocinje veceras u 21 sat, nastupit ce bendovi ciji pojedini clanovi rade u pulskom brodogradilištu, a to su Moc rasute pažnje, Franko Krajcar i grupa Indivia, The Night Express i DJ Kedo, dok ce nas kroz vecer voditi Zoran Todorovic Todor, koji ce izvesti i svoj antistand up show.

U 21.30 sati u maloj sali kluba bit ce otvorena izložba fotografija na temu Uljanika, a žiri koji cine clanovi fotoudruge Format proglasit ce pobjednike natjecaja u kojem su pozvali sve uljanikovce da zabilježe Uljanik upravo onakvim kakvim ga oni vide te dodijeliti nagrade autorima.

Fotografije ce potom biti izložene u galeriji Cvajner, a izložba se otvara u ponedjeljak u 19 sati te ce se moci razgledati iducih desetak dana.

Dok ce bendovi nastupati u velikoj sali, u maloj ce se puštati glazba šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina.

Svi uljanikovci i gradani Pule pozvani su na druženje u klub. Ulaz je slobodan, ali samo ce uljanikovci s dozvolom za ulaz moci konzumirati pica po promotivnim cijenama i provlaciti kartice kroz dobro poznate REGIS aparate na ulasku u klub.

Na taj ce nacin biti ukljuceni u lutriju te ce najsretniji osvojiti fotografiju iz natjecaja. Bit ce prikazivani i crtici iz Undertoon radionice Saše ?uracica, koji je izradio i originalni plakat.


Podijeli: Facebook Twiter