Koncert grupe Depeche Mode seli u zagrebačku Arenu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prema najnovijim informacijama koje dolaze od organizatora koncerta Adria Entertainmenta, nadolazeći koncert legendarne grupe Depeche Mode 23. svibnja "zbog tehničkih i produkcijskih razloga" preseljen je sa stadiona Maksimir u Arenu Zagreb.

Do sada je prodano oko 12 tisuća ulaznica, a u prodaji se nalazi još samo njih tri i pol tisuće. Unatoč novoj promjeni lokacije održavanja koncerta, cijene ulaznica neće se mijenjati, uz napomenu kako su kategorije Fan Pit i stajanje potpuno rasprodane, a puštene su i ulaznice za lože u Areni Zagreb po cijeni od 800 kuna.

Kupljene ulaznice za koncert na maksimirskom stadionu vrijede i za nastup u zagrebačkoj Areni, pa tako, primjerice, obožavatelji koji su kupili ulaznice za Fan Pit na Maksimiru imaju pristup u Fan Pit Arene Zagreb, a oni koji su kupili ulaznice za stajanje (travnjak) imaju pristup na parter (stajanje) u Areni Zagreb.

Svi oni koji su kupili ulaznice za kategoriju zapad gore bit će smješteni na gornju tribinu Arene Zagreb u sektore 305, 306, 307, 308 i 309 te će na ulazu u navedene sektore dobiti nove ulaznice s numeriranim mjestima, a oni koji imaju ulaznice za kategoriju zapad dolje bit će smješteni na donju tribinu Arene Zagreb u sektore 102, 103 i 104 te će na ulazu u navedene sektore isto tako dobiti nove ulaznice s numeriranim mjestima. (Arteist.hr)


Podijeli: Facebook Twiter