Koncert grupe CherryBombz u labinskom Rock Caffeu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U sklopu festivala Va kove zimi ni, ovoga petka će u labinskom Rock Caffeu s početkom u 22 sata nastupiti pulski rock cover sastav CherryBombz.

Rock cover grupa CherryBombz osnovana je 2. prosinca 2012. godine, a članovi ovog pulskog sastava, koji će se u labinskom Rock Caffeu u petak, 26. prosinca, predstaviti kao trio,  su basistica i pjevačica Tea Tidić, gitarist Saša Mihael Ristić i bubnjar Ranko Matošević.
Riječ je o glazbenicima koji iza sebe imaju više od desetljeća iskustva svirke u raznim bendovima -  Tea Tidić u VIS The Thunderbirds, Junkers5 i Leukkeemiaa; Saša Mihael Ristić u Aeon i Blackline a Ranko Matošević u Rock Yu Band, Preludium i Rock Line.
Oni su se okupili u ovom sastavu sa željom da izvode obrade raznih rock, blues i metal sastava, s naglaskom na kvalitetnim pjesmama koje publika rijetko ima priliku čuti. Usprkos kratkom vremenu djelovanja, grupa je nedugo nakon osnivanja krenula s koncertnim nastupima. Repertoar je vrlo šarolik - tako se na repertoaru nalaze skladbe grupa poput Iron Maiden, Sex Pistols, Ramones, Whitesnake, Motorhead, AC/DC, Jimi Hendrix, Deep Purple, Atomsko sklonište, KUD Idijoti, Majke.
(GI)


Podijeli: Facebook Twiter