Koncert Dragojevića i Hausera u uvali Kalavojna

Najava rakljanskog kulturnog ljeta (B. VINCEK)
Najava rakljanskog kulturnog ljeta (B. VINCEK)

- Ovogodišnje Rakljansko kulturno ljeto započinjemo u ponedjeljak 30. lipnja koncertnim spektaklom "Ko brod u boci" na kojem će nastupati Stjepan Hauser i Oliver Dragojević. Nakon što su snimili zajednički album postojala je želja da se održi ovakav koncert, a podsjećam da su zajednički nastupali kod sv. Agnije 2010. godine.

Ove smo se godine odlučili za zahtjevniji projekt, ali vjerujemo da će biti i veći i spektakularniji, kazao je Klaudio Knapić iz Udruge privatnih iznajmljivača, inicijatora ove manifestacije na konferenciji za novinare održanoj u Marčani.

Naime, koncert će biti održan u 20.30 sati u uvali Kalavojna. Kao pozornica na kojoj će nastupati Oliver i Stipe poslužit će jedrilica "Elisabeth" koja će biti usidrena u uvali, dok će publika biti smještena na plaži.

- Bit će to romantična koncertna večer, no poručujemo publici da se odjene u casual odjeću. Do plaže će voziti tri kombija, a svi nestrpljivi koji ne vole čekati i žele se prošetati moraju znati da ih očekuje jedan kilometar bijele ceste, upozorio je Knapić.

On je dodao i da su Oliver i Stipe veliki prijatelji Raklja i Rakljanaca te da su tu već održali koncerte i snimali videospotove. Zanimljivo je i da Oliver samo večer prije nastupa u Dubrovniku, dok će zajedno s Hauserom dan nakon rakljanskog koncerta nastupati u Splitu.

Koncert Olivera Dragojevića i Stjepana Hausera je besplatan, a organizator je TZ općine Marčana. (B. VINCEK)

 


Podijeli: Facebook Twiter