Koncar i partneri posjetili Mali Brijun

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Svjetski biznismen Danko Koncar sa suradnicima i poznati glumac Rade Šerbedžija jucer su posjetili Mali Brijun, i to, kako je potvrdio glumac, zbog toga što su željeli upoznati Koncarove poslovne partnere s ljepotama tog rajskog otocja. Uz Koncara, na otoku su bili i njegov pulski odvjetnik Goran Veljovic te poslovni partneri iz Njemacke.

Kao što je nedavno objavljeno, Koncar je u pregovorima o mogucoj poslovnoj suradnji s glumackim parom Jolie-Pitt, kojem bi, zahvaljujuci upravo Radi Šerbedžiji, trebao omoguciti gradnju vile nasuprot Brijuna, upravo na Dragoneri.

Prema neslužbenim izvorima, Koncarovi poslovni partneri iz Njemacke koji su jucer posjetili Brijune osobe su zadužene za nadzor i projektiranje vile Angeline Jolie i Brada Pitta koja bi bila u "susjedstvu" Šerbedžijine s pogledom na Brijune





Iako vidno zadovoljan vožnjom gliserom Javne ustanove Nacionalni park Brijuni, Koncar nije želio davati izjave za naš list, dok je cijelo vrijeme uz našu ekipu bio njegov pravni zastupnik, odvjetnik Veljovic. Zamoljen za komentar u svezi jutarnjeg izleta na Mali Brijun, Veljovic je ostao suzdržan te kazao da se radi o posjetu Koncarovih poslovnih partnera.

Na naš upit o kojim se tocno partnerima radi te imaju li oni namjeru ulagati u Istru, tocnije u projekt Barbariga i Dragonera, Veljovic se nasmijao i ustvrdio da ce javnost o svemu biti pravovremeno informirana te da za sada nema nikakvih konkretnih razmišljanja.

Za razliku od svoga prijatelja Koncara, Šerbedžija se zaustavio s našom ekipom i popricao o izletu na Mali Brijun. Uz njega je bila i supruga Lenka Udovicki, koja nije krila zadovoljstvo što su Koncarovi partneri posjetili ovo otocje.

Poznato je da to nije prvi Koncarov posjet Brijunima u društvu Rade Šerbedžije. Ljetos se nagadalo da je upravo Koncar glavni poslovni partner Teatra Ulysses. (Piše Cristian Bruno GALIC; Snimio Milivoj MIJOŠEK)


Podijeli: Facebook Twiter