Kombinirajte transparentne materijale

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ako duboko u svom ormaru skrivate neki seksi negliže ili prozracnu podsuknju, topic ili haljinicu ovog proljeca izvadite ih iz ormara.

Ovi komadi nisu više rezervirani da se nose ispod odjece vec stupaju u prvi plan. Transparentni topic ukrašen cipkom savršeno ce se kombinirati sa poslovnim odijelom, ispod njega obucite neki korzet boje kože i izgledat cete dotjerano, zavodljivo, ali i primjereno za posao.

Osim komada koje vec imate, dizajneri su za ovo proljece izbacili puno komada koji su zavodljivi i seksepilni, prvenstveno zato jer su izradeni od materijala koje inace nosimo kao donje rublje.

Cipka, saten, izvezeni rubovi, mekani i prozracni materijali must have su ovog proljeca i nose se kako u elegantnim i vecernjim, tako i u dnevnim i ležernim kombinacijama.

Transparentna tunika odlicno izgleda na skinny jeans, kratke hlacice obrubljene cipkom možete isfurati na jednostavnu T-shirticu, a prozirnu haljinu obucite na crni top i grilonke te preko toga prebacite neki predimenzionirani kardigan.

Kombinacija je bezbroj, samo pustite mašti na volji i ovog proljeca za svoj ormar nabavite nešto seksepilno!


Podijeli: Facebook Twiter