Kombinezon 2 u 1: Samo uskoči


Toplo je i nemate vremena i ne znate što obući, a možda se navečer nastavite družiti s prijateljicama, rodbinom? I kako objediniti sve te prilike? Rješenje je jednostavno i jednodijelno - kombinezon. I sama riječ na engleskom "jumpsuit" u doslovnom prijevodu znači - uskočiti u odijelo. I to je to.

Treba doslovno uskočiti u taj komad koji spaja i majice i hlače i idealan je za sve prilike. Kombinezon je vrlo praktičan jer u jednom potezu odijeva od glave do pete, a uz samo nekoliko detalja možete se transformirati iz djevojčice u divu. U 70-ima su ih obožavale hipijanerice, a u novom mileniju u kombinezone su uskočile djevojke iz hit serije "Girls" koje su taj odjevni komad "dva u jedan" postavile kao must have svake djevojke, a onda su ih i dizajneri odlučili vratiti u naše ormare. Od razvikanih dizajnerskih imena do high street brendova svi su uskočili u kombinezone.

Ovaj komad odjeće omiljen je jer je ujedno neformalan i elegantan i ženstven i što je najvažnije - praktičan. Dovoljno je samo dnevne japanke ili sandale zamijeniti s visokim potpeticama, upotpuniti ogrlicom i clutch torbicom i spremni ste za večernji izlazak.

Safari, jednobojni, boho, sa širokim ili uskim nogavicama-važno je kroj prilagoditi građi. Tako duboki V izraz vizualno izdužuje siluetu, baš kao i potpetice ili platformke. Jedina im je mana, što nisu praktični u trenutku kada trebate otići u toalet i za one koji imaju problema s mjehurom, ali za ostalo oni su savršeni, pravi zgoditak, ljetna akcija - dva u jedan. (L. BAGAR)


Podijeli: Facebook Twiter