Komadina: Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uredenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz jednog tjednika da on želi biti predsjednik Hrvatskog sabora, a po njegovom sudu tu informaciju su možda plasirale neke kolege iz SDP-a koje je nazvao slinavcima oko premijera Zorana Milanovica.

"Želim poruciti svojim kolegama u stranci, a takvih ocito ima koji su plasirali ovakve gadarije da, ako mi imaju što poruciti, to kažu u lice ili da se potpišu kao izvor informacija onima kojima daju takve informacije", rekao je Komadina na konferenciji za novinare u Hrvatskom saboru.

Komadina tvrdi da je tjednik bez razgovora s njim pustio informaciju o tome da on želi biti predsjednik Sabora dok se predsjednik Sabora Boris Šprem oporavlja u bolnici od operacije. No, po njemu, informacije su plasirale kolege iz SDP-a.

"Po mom sudu, radi se o moguce nekim kolegama slinavcima oko kolege Milanovica koji misle da mu se tako dodvoravaju ili mu valjda cine neku uslugu ili možda o kolegama koji nemaju petlje reci što ih muci, pa koriste mene kao sredstvo za unutarstranacke obracune", rekao je Komadina. Novinarima je rekao da teško može reci tko su ti "slinavci".

Dodao je da je u istom tjedniku u zadnje tri, cetiri godine bilo napisa o njemu te da ima previše koincidencija da bi to bilo slucajno. Upitan zašto bi se stranacke kolege dodvoravale Milanovicu rekao je da su razliciti nacini za necije napredovanje. Upitan misli li da ga premijer Milanovic ne voli, rekao je "teško da možemo govoriti o ljubavi izmedu dva muškarca".

Komadina je ustvrdio da su u SDP-u velika vecina casni i odgovorni ljudi, ali da u svakom žitu ima kukolja pa tako i kod njih. Ustvrdio je da je on kandidiran za mjesto župana Primorsko-goranske županije i i da je ta dužnost nespojiva s predsjednikom Sabora.

"Pametnom je dovoljno, a o ostalim potezima cu se konzultirati s pravnom strukom", rekao je Komadina. Špremu i njegovoj obitelji izrazio je podršku u borbi za zdravlje predsjednika Sabora. Komadina smatra da je vrijeme objavljivanja clanka nekorektno prema Špremu i njegovoj obitelji jer se radi o bolesti.

"Nisam lešinar, nikad to nisam ni bio, niti bih gradio ikakvu politicku karijeru na necijoj nesreci ili bolesti", zakljucio je Komadina.


Podijeli: Facebook Twiter