Komadina se u ponedjeljak vraca na posao

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Zlatko Komadina rekao je da se osjeca solidno te najavio da se nakon mjesec dana bolovanja zbog gastroenteroloških tegoba, zbog kojih je bio i bolnicki lijecen, u ponedjeljak vraca na posao u ministarstvo.

"Solidno se osjecam, prikrpio sam zdravlje, što bi rekli. Od ponedjeljka na posao. Ako možemo birati i biti birani, tako je to i sa zdravljem", izjavio je Komadina novinarima nakon sjednice SDP-ovog Glavnog odbora u središnjici stranke.

Komadina je 17. veljace primljen u Zavodu za gastroenterologiju zagrebackog KBC-a Rebro, gdje je hospitaliziran cetiri dana kasnije. Na kucno lijecenje pušten je 24. veljace. Osim ranije dijagnosticirane višežilne koronarne bolesti, utvrdena je ulkusna bolest dvanaesnika te lezija meniska desnog koljena.

Novinari su ga pitali ima li ambicije na SDP-ovoj izbornoj konvenciji 2. lipnja kandidirati se za neku od funkcija u vodstvu stranke, na što im je odgovorio da ce se kandidirati za potpredsjednika stranke.

"Rekao sam na sjednici Glavnog odbora - ekipa je dobila izbore, a ekipa koja dobiva se ne mijenja, no demokratsko je pravo svih da se kandidiraju. Kolega Milanovic je izrazio jasnu kandidaturu za predsjednika, a ja sam jasno rekao za potpredsjednika", kazao je Komadina. Dodao je da vjeruje da ce za tu funkciju biti još oko 20 kandidata, te da ce SDP, kao i uvijek do sada, svoje vodstvo birati demokratski, po pravilima. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter