Kolektiv koji je spreman sam pokretati humanitarne akcije

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulska poslovnica tvrtke za samostalno pružanje korisničke podrške Transcom WorldWidejučer je simbolično obilježila sedmu godinu uspješnog rada u Puli, na čemu se iskreno zahvalio menadžer pulskog call centra Giovanni Desantis.

- Pulska podružnica je Transcomu jako važna. Ne samo da smo mi kao menadžeri zadovoljni radom, već i naši klijenti često imaju jako pozitivan feedback, zbog čega namjeravamo dodatno proširiti ovaj centar. Kao što znate, od 2013. godine naše je sjedište ušlo u projekt "Transcom cares" i svake godine s drugim partnerom provodimo razne volonterske i humanitarne akcije, pa moram reći da mi je jako drago što je pulski centar jedan od najaktivnijih naših centara u tom korporativnom volontiranju što smatram da je zasluga svih djelatnika, poručio je okupljeni Desantis poželjevši im i dalje uspješan rad.

Menadžerica ljudskih potencijala pulskog sjedišta Ana Marinović, također, se svojim djelatnicima zahvalila na dosadašnjem aktivizmu u lokalnoj zajednici, predstavivši prisutnima ukratko u kojim su sve akcijama sudjelovali u zadnje četiri godine.

Tako su, primjerice, nedavno u velikom broju djelatnici pulskog Transcoma sudjelovali u akciji uređenja unutrašnjosti i okoliša prihvatilišta za beskućnike i to im, poručili su, neće biti jedina akcija ove godine. Na njihovom angažmanu od srca im se zahvalila voditeljica Prihvatilišta i djelatnica Crvenog križa Helena Babić, rekavši kako su i nju i njihove korisnike ganuli snagom i voljom koju su uložili u tu radnu akciju, te istaknula da su oni jedini kolektiv koji im je do sada pomogao.

Na svemu do sada učinjenom djelatnicima Transcoma zahvalio se i predsjednik udruge Naš san njihov osmijeh Igor Loparić.

- Talijani imaju jednu lijepu uzrečicu, "Nakon glagola voljeti, glagol pomagati najljepši je na svijetu". Ne morate biti dio Transcom tima da bi volontirali i napravili nešto dobro za svoju lokalnu zajednicu, ali mi smo baš ponosni što imamo djelatnike poput vas koji su spremni i sami pokrenuti humanitarne akcije, i pridružiti se pozivima na takve akcije, poručila je na kraju Ana Marinović. (P. SOFTIĆ)




Podijeli: Facebook Twiter