Kolekcionarski CD Urbana i Hausera samo do utorka

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kad se udruže rocker Damir Urban i svjetski poznati violoncelist Stjepan Hauser, kako porucuju iz zagrebacke izdavacke kuce Aquarius Records, jedino što možemo jamciti jest da cete u rukama držati album koji odudara od svega što ste dosad imali priliku cuti.

Album pod nazivom "Urban & Hauser" Rijecanin i Puležan prošlog su tjedna najavili pjesmom i videospotom "Black Tattoo", a na njemu ce se naci obrade nekih od najpoznatijih Urbanovih pjesama, u Hauserovom aranžmanu. "Rezultat je to kemije koja se dogodila dvojici glazbenika", istice izdavac.

Za sve Urbanove i Hauserove fanove pripremljena su dva posebna izdanja: specijalno, koje osim albuma "Urban & Hauser" ukljucuje i platnenu torbicu, autogram-kartu i bedževe, i limitirano izdanje, s majicom (muški ili ženski model) te albumom, platnenom torbicom, autogram-kartom i bedževima. Urban je sam napravio crteže za majice, torbice i bedževe.

Ova kolekcionarska izdanja mogu se naruciti samo www.cedeterija.hr, i to do iduceg utorka, 21. lipnja, a nakon tog datuma do njih se više nece moci doci.


Podijeli: Facebook Twiter