Koktelsi nastupili na Božiću u Svetvinčentu


Energični scenski nastup, osebujni glazbeni stil, atraktivna kostimografija nisu izostali ni na subotnjem koncertu opatijskog benda Koktels koji su, uz predgrupu Laguna bend, otvorili manifestaciju Božić u Svetvinčentu. Koncert je razveselio mnoge posjetitelje, a sve je to bio tek uvod u ono što slijedi - još više zabave i pjesme, jer do kraja ove godine u Svetvinčentu će se održati  još dva velika koncerta. Na Božić će nastupiti Mladen Grdović i Provin bend, a prvog dana nove godine zasvirat će Night express i Laguna bend.

Subotnji koncert Koktelsa je tako bio odličan uvod u blagdanska događanja, što dokazuje i odlična posjećenost. U ogromnom grijanom šatoru okupilo se naime više stotina ljudi, uglavnom mladih koji su uz žestoke ritmove Koktelsa neumorno plesali satima. Koktelsima, kako će i sami za sebe reći, prilikom svakog nastupa je cilj napraviti najbolju i najdinamičniju feštu te publici pružiti nezaboravan provod na jedinstven i prepoznatljiv način.

Uz military style kojim su se predstavili, to im je i uspjelo jer zarazni ritmovi svima poznatih skladbi, rasplesali su gotovo svakog. Predstavili su i svoja nova dva singlea - hit "Opet lačan san", miks prošlogodišnjih svjetskih hitova, koji "progovara o najvažnijim životnim potrebama koje mladi ljudi trebaju u životu, ali na zabavan i urnebesan način".

Koktelsi su inače opatijski autorski bend, nastao još 2000. godine. Ekipu sada čine Nikola Peršić, Claudia Beni, Tomi Kresević, Antoan Hrelja, Damir Tibljaš, Nenad Mandić i Sandro Beni. Dosad su izdali sedam albuma prodanih u više od 50 tisuća primjeraka. Šinjorina, Daj mi daj, Štiga, Ona me bušala, Bombon i Poštar Mile samo se neki od njihovih hitova u kojima se moglo uživati i zabavljati, odnosno sudjelovati u, kako su ga sami nazvali, glazbenom cirkusu koji na početku svog puta i priče koju pričaju na svojim koncertima. (N. SOFTIĆ, snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter