Koktelsi imaju novu pjesmu i pjevačicu

Koktelsi s novom pjevačicom Claudijom Beni
Koktelsi s novom pjevačicom Claudijom Beni

Popularni Koktelsi snimili su novi miks nazvan "Po domaću style" i pojačali se za dva člana: Antoana na bubnjevima i Claudiju Beni, prvu curu u njihovim redovima. Široj javnosti poznata je kao članica grupe Teens i predstavnica Hrvatske na Eurosongu 2003.

- Dosta mi je uštogljenosti i lažnog sjaja, glazba je za mene pozitivna emocija. Ja sam iz Pobri kod Opatije, volim svoj kraj i oduvijek sam se željela posvetiti glazbi Istre i primorja. Čakavski jezik mi je materinji i mislim da ću se tu moć kreativno maksimalno opustiti i izraziti a Koktelsi su k'o stvoreni za mene..., izjavila je Claudia.

"Po domaću style" glazbeni je miks sedam pjesama u tipičnom stilu Koktelsa s prepoznatljivom pričom između pjesama koja ih sve povezuje, uz Claudijinu interpretaciju već poznatih hitova Koktelsa te za kraj i promocija nove pjesme "Šinjorina", kao najavnog singla za njihov novi album. Sve je to odsvirano uživo u studiju GIS u Kastvu uz producenta Mateja Zeca, s kojim su radili i prva dva albuma "Z armunikun po svete" i "Rsaaaj!!!". "Po domaću style" može se pogledati na YouTubeu i skinuti sa službene web-stranice www.koktelsi.com. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter