Kokomanija: Mladi glumci oduševili publiku

(Manuel ANGELINI / Glas Istre)
(Manuel ANGELINI / Glas Istre)

Preksinoćna projekcija filma "Zagonetni dječak" redatelja Dražena Žarkovića privukla je veliki broj klinaca i klinceza u Arenu, kao što su to nekad radili filmovi o čarobnjaku Harryju Potteru. Novi hrvatski filmski heroj je Koko iz poznatih romana Ivana Kušana, a detektivski filmovi za djecu nastali po tom književnom predlošku počeli su imati svoje vatrene fanove.

U uspješnosti ili neuspješnosti filma teško je govoriti, ali publika ga je nagradila s dosad najvišom ocjenom festivala - 4,71. Ono što se dogodilo nakon projekcije filma nalikovalo je na mali Hollywood. Kada su se mladi glumci popeli na pozornicu obožavatelji su ih pozdravili s ovacijama, a nakon što su sišli nastao je totalni stampedo i potraga za autogramima i fotografijama.

Entuzijazam nije opao niti kada su glumci izlazili iz Arene gdje ih je dočekala nova grupa obožavatelja. A, gužva je bila tako velika da su zaštitari puštali fanove u grupama po pet da bi se mogli fotografirati s glumcima iz filma.

Glavni i mladi glumci Antonio Parač, Karlo Maloča, Vanja Markovinović i Toma Budanko kroče stopama legendarnog Slavka Štimca, a sudeći po reakcijama također mlade publike smiješi im sjajna glumačka budućnost.


Podijeli: Facebook Twiter