Koka - Umag 26:22

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Planovi Umažanki pred gostovanje u baroknom gradu bili su optimisticni, no optimizam kao da je splasnulo tijekom susreta koji je na kraju radost donio domacoj ekipi. Prema prikazanom na parketu ishod je primjeren ucinku suparnica. Prva dionica protekla je u izjednacenoj, ni po cemu osobitoj igri koja je bila protkana brojnim pogreškama, te u najvecoj mjeri neucinkovitosti pred suparnickim vratima.

Gošce su odigrale neprepoznatljivo blijedo u nastavku, ponajprije posljednjih dvadesetak minuta, nakon rezultata 14:14, kad su imale "prazan hod", što je bila pogodnost za domaci sastav. Na najbolji moguci nacin Varaždinke su iskoristile mogucnost da stvore kakvu-takvu prednost i na kraju upišu vrijedne bodove.

Gradska dvorana. Gledatelja 100. Suci: Ante Pavic i Mate Torbarina (oba Zadar).

KOKA: Veble, Jalušic 7, Horvat 1, Oštarijaš 5, Markovic, Pozdar, Lovrencic, Vrancic, Tomašek 5, Sekelj 1, Sušec 2, Malic, Hadrovic, Zvonar 5 (5).

UMAG: Simikic, Hodžaj 3 (1), Rajic, Jurcic, A. Mikulcic, Baksa – Markovec 2, Begovic 5, Gržinic, Špoljaric 2, Softic, Pavic, Imamovic 6 (2), Mataija 1.

Sedmerci: Koka 5 (5), Umag 4 (3). Iskljucenja: Koka 6, Umag 12 minuta.


Podijeli: Facebook Twiter