Koka - Arena 36:30

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Varaždin. Utakmica 18. kola Prve lige rukometašica. Dvorana na Dravi. Koka - Arena 36:30 (18:13). Gledatelja: 200. Suci: Hunjadi i Zecevic (oba Zagreb).

KOKA:
Hajduk (12), Jalušic 3, Horvat 4, Oštarijaš 14 (3), Kocijan 2, Markovic 3, Domjan 1, Lovrencic, Veble, Jazbec, Halili 1, Furjan, Koširelova, Dežic 7 (2), Hacek 1 (1).
ARENA:
Dukic (2), Mandic 1, Vukic, Gaborovic 2, Maras, Mikolic, Kiridžic 12, Miloševic 6, Gavranic 7 (4), Šabic, Jelcic (4+4), Mudronja 2.
Sedmerci:
Koka 10 (6), Arena 4 (4). Iskljucenja: Koka 6, Arena 8 minuta.

Rukometašice Arene poražene su u Varaždinu, Koka se još jednom pokazala kao "crna macka" za "arenašice", jer im je ovo bila cetvrta domaca pobjeda protiv njih u posljednjih pet odigranih susreta. Odredeno opravdanje za ne pretjerano kvalitetnu predstavu pulske rukometašice mogu pronaci u silnim problemima koji su ih pratili pred ovaj susret.

Naime, autobus kojim su krenule na put poceo je "kašljucati" vec u Ravnoj Gori, da bi potom potpuno zakazao na naplatnim kucicama u Luckom. Kako se pocetak susreta opasno približavao, jedino rješenje je bio prelazak u nekoliko taksija iz kojih su "arenašice" doslovno istrcale na varaždinski parket i tako nezagrijane nisu uspjele pružiti predstavu koja se od njih ocekivala. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter