Koka - Arena 25:24

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U varaždinskoj sportskoj dvorani, gdje su proljetos slavile s 12 pogodaka razlike, rukometašice "Arene" upisale su peti ovosezonski poraz, produbivši tako ociglednu rezultatsku krizu u kojoj se nalaze tijekom ove sezone.

Pocetak susreta donio je ravnopravnu igru u kojoj su se ekipe izmjenjivale u vodstvu (5:5 - 8'), da bi nakon pet izjednacenja domace igracice "dodale gas" i do polovice prvog dijela stvorile osjetnih pet pogodaka razlike (11:6). Varaždinke su tu prednost uspjele održavati do 24. minute (14:9), nakon cega su se "arenašice" malo primaknule i na odmor se otišlo pri rezultatu 16:13.

Nastavak susreta rukometašice "Koke" otvorile su nacinom kako su igrale vecinu prvog dijela i ponovno pobjegle na cetiri koraka prednosti (19:15 - 38'), da bi potom gošce iz Pule s tri brza pogotka ulovile prikljucak (19:18 - 41'). Uslijedio je period od pet minuta u kojem su mreže mirovale, nakon cega su nišanske sprave prve namjestile Varaždinke i ponovno se malo odlijepile (22:19 - 49').

Minutu kasnije na semaforu je bila "ista meta-isto rastojanje" (23:20), da bi potom gostujuca obrana napokon profunkcionirala kako treba, uz vratarku Kajganic koja je povezala nekoliko intervencija, te su "arenašice" s jednim golom Miloševic i dva Gavranic uspjele poravnati (23:23 - 58').

Medutim, to je bio samo pulski "labudi pjev", jer je Horvat postigla dva pogotka u nizu i sve što su "arenašice" do kraja uspjele bilo je pogotkom Gavranic ublažiti poraz.

Utakmica 9. kola Prve lige. Gradska sportska dvorana. Gledatelja. Suci: Dejan Plentaj (Bjelovar) i Mario Ružic (Virovitica).

KOKA: Hajduk (18+1), Jalušic 7, Horvat 4, Mužek 4 (4), Oštarijaš 3, Kocijan, Markovic 1, Pozder, Halili, Malic, Franic, Tomašek 6, Furjan, Hadrovic, Hacek.

ARENA: Vukic, Gaborovic, Šabic, Miloševic 5, Kiridžic 8, Maras, Linic 4, Gavranic 6 (2), Križanac (1), Mudronja 1, Gašic, Kajganic (8).Sedmerci: Koka 6 (4), Arena 4 (2). Iskljucenja: Koka 14, Arena 8 minuta.


Podijeli: Facebook Twiter