Koje su traperice najbolje za vaš oblik tijela

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Svaka od nas barem jednom u životu suocila se s problemom pronalaska onih pravih traperica koje ce savršeno pristajati našem obliku tijela pa zna da misija pronalaska takvih hlaca nije nimalo lagana.

Nazovimo stvari pravim imenom: žene ne nose traperice samo zato jer su one valjda jedini komad odjece u ormaru koje možemo uklopiti u sve moguce odjevne kombinacije, vec i zato da bismo pokazali da smo modno osviješteni, što je teško postici s hlacama koje savršeno ne pristaju baš na svim dijelovima tijela. Zbog toga je pronalazak pravih traperica od presudne važnosti, a ovi ce vam savjeti u tome pomoci.



Ako želite sakriti bedra...
Izbjegavajte skretanje pozornosti na deblje natkoljenice odabiranjem traperica s ravnim nogavicama. Konstantna širina nogavica daje iluziju duljih, tanjih nogu. Za efekt jako tankih nogu odaberite par traperica koji je sužen od vrha nogavica pa sve do dna, što ce dodatno istaknuti i vašu guzu.



Ako želite zamaskirati trbušcic...
Kljuc u maskiranju trbušcica je u pronalasku para hlaca koji "udara" ravno preko srednjeg dijela (ispod prirodne linije struka i poviše linije gdje dolazi obrub hlaca). Traperice su savršena opcija jer su krojene kao normalne hlace, ali i tako da automatski prekriju višak na trbuhu.



Ako nemate veliku stražnjicu...
Pravim odabirom traperica možete naizgled povecati guzu, i to uz pomoc ukrašenih stražnjih džepova. Kako prišivke, gumbi i ostali ukrasi dodaju volumen, ovakve su hlace kao savršene za žene koje žele da im stražnjice izgledaju malo punije.



Ako ste niski...
Dame koje se bore s vertikalnim standardima vjerojatno znaju da krojaci masno naplacuju skracivanje predugackih traperica. To ne možete izbjeci, ali neki krojevi pogodniji su za skracivanje dužine od ostalih. Odaberite uske, skinny traperice koje ce vam naizgled produljiti noge, a jedinstvena širina nogavica dozovljava da se takve traperice skrate bez obzira koliko je to potrebno.



Ako ste vitki...

Žene djecackih figura mogu iskoristiti povlastice koje im daju izbljedene traperice koje nadopunjuju ženstveni oblik, pa prigrlite ovaj retro stil i potražite uske traperice koje ce obgrliti vaše noge tamo gdje treba, ali i dati oblik tamo gdje je to najviše potrebno.


Podijeli: Facebook Twiter