Kod Vrsara poginuo vozac

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U teškoj prometnoj nesreci u nedjelju jutro oko 5 sati nedaleko od skretanja za sportski aerodrom u Vrsaru smrtno je stradao Giuliano Deak, 28-godišnji vozac dacije sandero iz Vrsara.

Prema prvim informacijama s mjesta nesrece, mladic se dacijom kretao prema Limu te je izlaskom iz oštrog zavoja ulijevo zbog neprilagodene brzine izgubio nadzor nad upravljacem. Dacia je prešla na lijevu stranu kolnika, udarila u rubnjak i izletjela s ceste na travnatu površinu te se zaustavila medu stablima i prevrnula se na desni bok. Mladi vozac je u prevrtanju ispao iz vozila, ono ga je prignjecilo te je od teških ozljeda preminuo.

Dio ceste od Lima prema Vrsaru bio je zatvoren za promet od 5.40 do 8.35 sati zbog ocevida porecke policije. Premda na mjesto nesrece nisu izašli ni dežurni istražni sudac, ni državni odvjetnik istražni sudac naložio je da se tijelo poginulog preveze na patologiju pulske Opce bolnice da bi se obavila obdukcija.

Na mjestu nesrece u 7 sati još je trajao ocevid, ondje su bili vatrogasci i ekipa hitne medicinske pomoci koja, nažalost, nije mogla ništa uciniti da spasi život mladome vozacu. Do 7.30 sati policija još nije znala identitet poginulog, no tada se stotinjak metara od mjesta gdje je bilo prevrnuto vozilo, ne sluteci tragediju, automobilom dovezao otac poginulog vozaca.

Da se radi od vozilu dacia sandero doznao je od djelatnika vucne službe i u šoku kazao da je poginuli njegov sin koji još nije stigao kuci i ne javlja se na mobitel.

Tek što je policija uzela podatke od oca poginulog mladica na mjesto nesrece je, jedva hodajuci cestom, iz obližnje kampanje došla bolom shrvana majka poginulog. Policija roditeljima nije dopustila da pridu mjestu pogibije njihovog sina jer je ocevid još bio u tijeku, a zbog šoka izazvanog strašnom tragedijom pomoc im je pružila ekipa hitne pomoci. (M. KOŠTA, snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter