Kod Poreča ozlijeđen motorist

(M. SARDELIN)
(M. SARDELIN)

U prometnoj nesreći koja se dogodila na raskrižju u mjestu Vranići, pored Poreča u četvrtak oko 8.50 sati ozlijeđen je 41-godišnji motorist s područja Brtonigle.

Radi zadobivenih ozljeda je prebačen u pulsku Opću bolnicu na liječenje, a težina ozljeda za sada nije poznata. Prometna se nesreća prema policijskom izvješću dogodila kada je 89-godišnjak iz Poreča upravljao automobilom Renault Scenic, pulskih oznaka kolnikom Dalmatinske ulice. Dolaskom do raskrižja, vozač je ušao u raskrižje i pritom oduzeo prednost automobilu Ford, pulskih oznaka kojim je upravljao 42-godišnjak iz Karojbe iz smjera Kufci prema Poreču.

Naime, Ford je uspio stati i time izbjeći sudar sa Renaultom, no motocikl Yamaha T-Max, pulskih oznaka koji se neprilagođenom brzinom kretao također iz smjera Kufci nije i udario je u Renault. Motociklom je upravljao 41-godišnjak s područja Brtonigle. Uslijed udara, vozač je zajedno s motociklom pao na kolnik. Uslijed silovitog sudara motocikl je gotovo totalno uništen, a automobil je oštećen s lijeve bočne strane. Vozač automobila se zaustavio nešto dalje pored kolnika, a motocikl je ostao na sredini raskršća. Porečka policija je radi obavljanja očevida, djelomično zatvorila kolnik i naizmjenično propuštala vozila. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter