Kod Ogulina vlak naletio na radnika HŽ-a

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U naletu vlaka teško je danas na otvorenoj pruzi blizu Ogulina ozlijeđen djelatnik Hrvatskih željezica, ali mu život nije ugrožen, doznaje se u policiji i u ogulinskoj bolnici.

Ravnatelj Opće bolnice Kruno Cindrić rekao je Hini da pacijent ima vanjski prijelom gležnja, te udarce i ogrebotine po tijelu i glavi. "Pacijentu slijedi kirurški zahvat i dug oporavak, ali po dosadašnjoj dijagnostičkoj obradi - život mu nije ugrožen", kazao je Cindrić. U karlovačkoj Policijskoj upravi doznaje se da je vlak naletio na radnika koji je radio na održavanju pruge, te da je zbog očevida promet zatvoren za sav željeznički promet od 11 sati.

U HŽ-u su rekli da se nesreća dogodila kod stanica Gornje Dubrave-Kukača na pruzi Zagreb-Rijeka u 10.55 sati. Na radnika "Pružnih građevina d.o.o." naletio je putnički vlak (4059) koji je prometovao na relaciji Ogulin - Zagreb. Očevid obavljaju policijski službenici PU karlovačke, ali i interno povjerenstvo HŽ Infrastrukture i HŽ Putničkog prijevoza. Voditeljica Korporativnih komunikacija HŽ Infrastrukture Martina Elizabeta Lovrić rekla je Hini da se za sada ne može procijeniti do kada će željeznički promet biti u prekidu, ali da će se do okončanja očevida putnici na relaciji Generalski Stol - Ogulin prevoziti autobusima. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter